Bevroren soft shell crab

Bent u op zoek naar een leverancier die ook bevroren soft shell crab levert? Wij leveren uitsluitend soft shell crab van de allerbeste kwaliteit. Dit is mogelijk door samen te werken met de beste leveranciers die op een verantwoordelijke en duurzame manier te werk gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op


Wat is een soft shell crab?

Een soft shell crab is een krabsoort die gevangen wordt net nadat ze verschaald zijn. Dit maakt de krabben zacht, omdat ze nog geen nieuwe harde pantser hebben ontwikkeld. Nadat de soft shell crab is gevangen, wordt hij ingevroren om de kwaliteit te behouden. De krabben kunnen op vele manieren worden bereid, maar de meest gebruikelijke manier is om ze te frituren.

Bevroren soft shell crab

Hoe leveren wij de beste bevroren soft shell crabs?

Wij werken nauw samen met een kleine producent uit Thailand die alleen voor ons bevroren soft shell crabs produceert. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we de beste soft shell crabs op de markt leveren.

Niet alleen de kwaliteit, ook de duurzaamheid van de soft shell crab is belangrijk voor ons. Om deze redenen kopen wij alleen krabben die op een natuurlijke wijze zijn gekweekt, zodat de krab vol met smaak en vlees zit. Er zijn diverse producenten die de klauwen en poten afknippen om het verschalingsproces te versnellen. Dit is een goedkopere methode, maar het zorgt ervoor dat de kwaliteit van het vlees minder goed is.

De diepgevroren soft shell crabs die wij leveren worden gekweekt in een schone omgeving waar ze geen antibiotica krijgen. Alleen op deze manier is het mogelijk om een constante kwaliteit van de krab te garanderen.

Bekijk onze soft shell crab


Over Interseafish

Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit is een bestaansrecht voor Interseafish. Wilt u meer informatie over onze diepgevroren soft shell crabs? Neem dan gerust contact met ons op!

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.