Bevroren vis distributeur

Interseafish is een bevroren vis distributeur met een wereldwijd netwerk van uitstekende leveranciers met een duurzame manier van werken. Vanwege onze samenwerking met deze leveranciers en onze continue investering in onze kennis, kunnen we u altijd de beste kwaliteit garanderen. Benieuwd naar onze premium seafood producten? Bekijk ons assortiment of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Het assortiment van bevroren vis distributeur Interseafish

Heeft u al kennisgemaakt met ons uitgebreide assortiment aan bevroren visproducten? Als bevroren vis distributeur hebben wij een groot aanbod aan week-, schaal- en schelpdieren, tonijn en andere vissoorten. Alle producten in ons assortiment zijn diepgevroren, van excellente kwaliteit en in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod op de productenpagina. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment als bevroren vis distributeur:

Naast bevroren vis leveren we ook verschillende sushiproducten. Bekijk onze productpagina voor ons volledige assortiment.

Bekijk ons assortiment


Kies voor kwaliteit, kies voor bevroren vis van Interseafish

Bij natuurproducten zoals vis, schaal- en schelpdieren en zeevruchten is het enorm belangrijk om de producten direct na de vangst te koelen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden. Bij Interseafish bewaken we deze kwaliteit onder andere door onze tonijn direct na de vangst aan boord in te vriezen op een temperatuur van -60ºC. Dit is niet alleen van belang om de kwaliteit te waarborgen, maar ook de smaak blijft op deze manier het beste behouden. We doen er bij Interseafish alles aan om alleen excellente kwaliteit bevroren vis te leveren aan onze klanten. 

Bevroren vis distributeur


Niet alleen de kwaliteit, maar ook de duurzaamheid bij onze bevroren vis is van uiterst belang. We zetten ons dagelijks in om de vissoorten die wij leveren veilig te stellen voor toekomstige generaties, zodat zij ook kunnen genieten van de lekkerste vis. Bovendien wordt er bij onze bevroren vis niets toegevoegd. Vanwege ons oogpunt op duurzaamheid zijn we ASC- en MSC-gecertificeerd en Friend Of The Sea.

Neem contact op met bevroren vis distributeur Interseafish

Bevroren vis distributeur Interseafish is een begrip geworden in Europa, omdat we bekend staan om de beste kwaliteit bevroren vis. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of vraag direct een offerte aan.

Neem contact met ons op