Hoge kwaliteit tonijn

Wilt u graag bevroren tonijn of zelfs Super Frozen -60ºC tonijn kopen? Als bevroren tonijn leverancier stelt Interseafish een enorm hoge kwaliteitsstandaard aan al onze producten. Daarbij is de kwaliteit van onze bevroren tonijn absoluut uitzonderlijk te noemen.

Bekijk ons assortiment

Tonijn van excellente kwaliteit: hoe doen wij dit als bevroren tonijn leverancier?

De kwaliteit van een natuurproduct als tonijn is direct na vangst het hoogst. Daarom werken wij met tonijn die direct na vangst aan boord op -60ºC wordt ingevroren: ook wel Super Frozen Tuna genoemd. 

Op een temperatuur van -60ºC stopt de gehele bacteriële ontwikkeling in het vlees van de tonijn. Het is dus essentieel om de tonijn gedurende de gehele keten van transport tot opslag op -60ºC te behouden. Dit doen we zodat de tonijn net zo vers blijft als op het moment van de vangst. We monitoren dan ook de temperatuur gedurende het transport binnenin de containers met behulp van temperatuurmeters. Deze temperatuurmeters lezen we uit zodra de container arriveert bij ons splinternieuwe -60ºC vrieshuis met een nu nóg grotere opslagcapaciteit. leverancier bevroren tonijn

100% natuurlijke en onbehandelde tonijn

Alle tonijn die wij verkopen als bevroren tonijn leverancier is 100% natuurlijk van Sashimi kwaliteit en onbehandeld. Er zijn verschillende andere leveranciers die bijgekleurde tonijn leveren. Dit is tonijn die roder is gemaakt om de vis als Sashimi kwaliteit te kunnen verkopen. Echter is, door het bijkleuren van de tonijn, de werkelijke staat van versheid niet meer goed te beoordelen. Wanneer deze rauw gegeten wordt, kan het leiden tot histaminevergiftiging.

Vaak wordt er voor de bereiding van sushi gekozen voor verse tonijn, terwijl dit niet is toegestaan volgens de wetgeving van de Europese Unie. De tonijn moet namelijk eerst ingevroren zijn geweest vóórdat het rauw geconsumeerd mag worden. In de vis kunnen namelijk parasieten zitten die pas worden gedood zodra het product is ingevroren. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Als bevroren tonijn leverancier is het enorm belangrijk om de kwaliteit van het product hoog te houden. Vandaar dat wij bewust de keuze hebben gemaakt om alleen gebruik te maken van een Super Frozen Sashimi kwaliteit tonijn die 100% natuurlijk en onbehandeld is. Daar bent u van verzekerd als u kiest voor bevroren tonijn leverancier Interseafish! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op