Koningskrab leverancier

De koningskrab is ongetwijfeld één van de populairste krabsoorten voor consumptie. De koningskrab wordt ook wel de rode koningskrab genoemd. Dit is niet voor niets. Deze krabben krijgen namelijk een rode kleur na het koken. Wij leveren uitsluitend koningskrabben van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een koningskrab leverancier die kwaliteit erg belangrijk vindt? Dan zijn wij van Interseafish de juiste partij.

Vraag direct een offerte op


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Koningskrab van de beste kwaliteit

De koningskrab is een echte delicatesse, omdat het vlees mild is met een volle en zoete smaak. Bovendien zitten de poten vol met vlees. Het is één van de grootste krabbensoorten en ze kunnen een reikwijdte van 1,8 meter behalen. Wij leveren de koningskrab zowel rauw als gekookt, in clusters, vlees blokken, klauwen, split legs of in single legs.

Koningskrab

Andere soorten krabben

Uiteraard verkopen wij als koningskrab leverancier niet alleen rode koningskrabben: ons assortiment bestaat uit verschillende soorten smakelijke krabben. Deze krabben kunnen wij door heel Europa leveren. Andere krabsoorten die wij verkopen zijn: 

  • Sneeuwkrab: Deze krab is wat kleiner dan de rode koningskrab en het vlees is zeer zoet en vol smaak. Wij leveren deze krab in zowel gekookte clusters en vlees blokken als in klauwen. 
  • Soft-shell crab: De soft-shell crab is een zachte krab omdat ze net verschaald zijn. Deze krabben leveren wij whole cleaned waardoor ze in hun geheel te consumeren zijn. Doorgaans worden deze krabben gefrituurd. 
  • Krabbenscharen: Krabbenscharen is een echt Nederlands product. Onze krabbenscharen zijn van uitstekende kwaliteit en worden daarom rauw aangeboden. 

Ben jij benieuwd naar ons complete aanbod als koningskrab leverancier? Bekijk dan eens onze productpagina

Wordt Interseafish uw koningskrab leverancier?

Sinds 1981 is Interseafish op zoek naar de schatten in de zee. Hierbij staan bij ons twee belangrijke thema’s centraal: kwaliteit en partnerschap. Hierdoor zorgen wij er namelijk voor dat we een enorme diversiteit aan vis, zeevruchten en schaal- en schelpdieren kunnen leveren aan onze klanten. 

Het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit is voor ons een bestaansrecht. En dat geldt ook voor onze koningskrab. Wilt u meer weten over ons als koningskrab leverancier? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op