Een bezoek aan onze belangrijkste garnalenleverancier

Meerdere keren per jaar bezoeken wij onze leveranciers. We doen dit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten behouden blijft en in lijn is met onze verwachtingen. Om een stabiele kwaliteit te bevorderen kopen we altijd bij dezelfde leveranciers waardoor we met sommigen al tientallen jaren samenwerken. Omdat veel van onze producten ook in de retail gaan, zijn er naast kwaliteit nog veel meer factoren die van belang zijn om tijdens een bezoek te bespreken.

Vorige maand hadden we wederom een reis gepland, dit keer naar onze belangrijkste garnalenleverancier. In al die jaren dat we met deze leverancier hebben samengewerkt,  hebben we minimale kwaliteitsproblemen gehad. Door de goede en nauwe samenwerking hebben we een sterke relatie opgebouwd die we de komende jaren kunnen voortzetten.

Uit ons bezoek bleek dat de grondstof momenteel schaars is, maar binnen de komende twee maanden zal deze situatie gelukkig weer verbeteren. Daarnaast waren we blij om te zien dat ze tijdens de pandemie van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt om zich voor te bereiden en veel onderhoud aan de fabriek te doen.  We hebben niet alleen de fabriek gecontroleerd, maar we hebben ook andere belangrijke onderwerpen besproken, zoals alternatieven voor ablatie van garnalen, wat de laatste tijd nogal een onderwerp is geworden. 

Interseafish was het eerste bedrijf in Europa dat sushi ebi garnalen verkocht. En omdat we altijd enthousiast zijn over het vinden van nieuwe items, hebben we tijdens ons bezoek verschillende nieuwe producten getest. Blijf op de hoogte om meer te weten te komen!