Nieuwe sushi ebi leveringen eind juli

Sinds het begin van de coronacrisis is het erg moeilijk om alle hoeveelheden sushi ebi te ontvangen die we gebruiken voor onze verwerkers, groothandels en sushiwinkels. We zijn er echter in geslaagd om een aantal goede hoeveelheden op het juiste moment te kopen en er zullen twee containers beschikbaar zijn eind juli en tweede helft augustus. De producten zijn ASC gecertificeerd en hebben een mooie kleur en een uitstekende garnalensmaak.

De sushi ebi wordt volgens Japanse normen geproduceerd uit de meest verse garnalen en behandeld met de strengste hygiënische zorg. De hele keten van larven tot eindproduct wordt aangestuurd door onze verpakker wat resulteert in een uitstekende en stabiele kwaliteit en grootte. Onze belangrijkste leveringen komen uit Vietnam en Indonesië.

Ebi verwijst naar een stijl van garnalen bereiden in Japan, dat betekent dat ze op de buik worden opengesneden en plat worden gelegd. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken op Nigiri en na ontdooien direct klaar om te eten.

Wist u dat Interseafish de eerste in Europa was om sushi ebi te introduceren uit Azië.