Nieuws

Op de hoogte blijven van trends, ontwikkelingen en nieuws rondom Interseafish? Houd ons nieuwsoverzicht dan in de gaten. 

13 oktober 2023
Gegrilde Koningskrab met citroen/knoflookboter

Bereidingstijd 15 minuten 4 porties539 kcal/portie Ingrediënten: -          4 Interseafish Gekookte...

Lees artikel
12 juli 2023
Interseafish op de Seafood Expo Azië!

Interseafish zal aanwezig zijn op de Seafood Show Asia met 8 andere leden van het EU-handelsprogramma. We hebben een eigen stand op het Holland Paviljoen...

Lees artikel
12 juli 2023
EU: problemen met tonijn uit Vietnam

Veel van de “rode tonijn” die in Europa wordt aangeboden wordt behandeld met allerlei E-nummers om de kleur, smaak etc. te behouden. Dit...

Lees artikel
12 juli 2023
Het VK kondigt nieuw model voor importcontroles aan

In het onlangs gepubliceerde ontwerp Border “Target Operating Model” (TOM) heeft de Britse regering aangekondigd dat er geen vertragingen...

Lees artikel
12 juli 2023
Wijziging naar FSSC-22000 V6 – een update over onze reis

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u laten weten dat wij al grote stappen hebben gezet in het upgraden van ons kwaliteitshandboek conform de FSSC...

Lees artikel
12 juli 2023
De start van het ikura seizoen

Ikura is de Japanse term voor zalmkuit en wordt gekenmerkt door grote, mollige, oranje eitjes. Het wordt ook wel rode kaviaar genoemd. Deze grote eieren...

Lees artikel
12 juli 2023
Voorgerecht: Tonijn tataki gegarneerd met ikura, ponzu en kewpie

Bereidingstijd 15 minuten 4 porties (1 portie = 3 stuks) 246 kcal/portie Ingrediënten: -        200g Superfrozen...

Lees artikel
21 april 2023
Op de Seafood Expo in Boston en Barcelona

Het was 4 jaar geleden dat we de Seafood Expo in Boston konden bijwonen en dit jaar hebben we eindelijk weer kunnen gaan van 12 tot 14 maart 2023. Het...

Lees artikel
21 april 2023
Een update van onze FSSC-22000-reis

Sinds we begonnen zijn aan onze reis om FSSC-22000 gecertificeerd te worden hebben we verschillende bijeenkomsten gehad met Kleemans Organisatie advies....

Lees artikel
21 april 2023
Een bezoek aan onze belangrijkste garnalenleverancier

Meerdere keren per jaar bezoeken wij onze leveranciers. We doen dit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten behouden blijft en in lijn...

Lees artikel
21 april 2023
PFAS in vis(producten), schaal- en weekdieren

Wie heeft er de laatste tijd niet van PFAS gehoord? Niet zonder reden, want het is een zeer groot maar vooral belangrijk onderwerp om over na te denken....

Lees artikel
21 april 2023
Recept voor gebakken nobashi's met heerlijke panko

Bereidingstijd 15 minuten 4 porties 270 kcal/portie Ingrediënten: -          1 tray Interseafish...

Lees artikel