Rode koningskrab kopen

Wilt u koningskrabpoten kopen? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres. Wij bieden rode koningskrab met overheerlijk zoet vlees voor de beste prijs en kwaliteit!


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Rode koningskrab

De rode koningskrab is een van de populairste krabsoorten bij de consument. Dit schaaldier kan wel een spanwijdte van bijna 2 meter behalen en de poten en schouders van de rode koningskrab zitten vol met heerlijk zoet vlees. Daarom is de rode koningskrab een van de meest gewilde delicatessen uit de zee.

rode koningskrab

Andere soorten krabben

We verkopen niet alleen rode koningskrabben: ons assortiment bestaat uit verschillende soorten krabben die wij door heel Europa kunnen leveren. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • Snow crab: Wat kleiner dan de rode koningskrab is de snow crab. Het vlees van de sneeuwkrab is heel zoet en smaakvol. Deze krab wordt zowel in gekookte clusters en vlees blokken als in klauwen aangeboden. 

  • Soft-shell crab: De soft-shell crab doet zijn naam eer aan, daar deze krabben net verschaald zijn en daardoor nog steeds zacht zijn. Deze krabben zijn whole cleaned en daarom volledig te consumeren. Doorgaans wordt dit product gefrituurd. 

  • Krabbenscharen: Krabbenscharen is een echt Nederlands product. Onze krabbenscharen zijn van uitstekende kwaliteit en worden daarom rauw aangeboden. 

Naast krab leveren we verschillende andere visproducten zoals bijvoorbeeld tonijn en zalm. Onze producten zijn tevens leverbaar over heel Europa! Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk dan eens onze productpagina

Rode koningskrab kopen van Interseafish 

Bij Interseafish kiezen we voor de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs onder de meest duurzame voorwaarden! Sinds 1981 zijn wij elke dag op zoek naar de mooiste schatten van de zee. Wij kunnen onze kwaliteit waarborgen door middel van een optimaal op elkaar afgestemd netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers. Wij bieden onze diepgevroren koningskrabpoten zowel: rauw, gekookt, in clusters, single legs en claws aan.

Bekijk ons aanbod