Snow crab kopen

Bent u op zoek naar snow crab? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres! Snow crab is een ware delicatesse. Het schaaldier is erg geliefd door haar vlees, stevige textuur en zoete smaak. Deze krab leeft in de koude wateren van zeeën en oceanen. De twee meest verkochte species zijn Paralomis Granulosa en de Chionocetes Opilio.

Bekijk ons aanbod

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Snow crab kopen van de beste kwaliteit

Bij Interseafish vindt u de hoogste klasse snow crab voor een aantrekkelijke prijs. Door middel van een optimaal op elkaar afgestemd netwerk van verwerkers, leveranciers en logistieke partners weten wij al jaren onze ongeëvenaarde kwaliteit hoog te houden.

De kwaliteit van de snow crab is het hoogst direct na de vangst. Om die kwaliteit te waarborgen en de smaak te behouden, wordt de snow crab zo snel mogelijk ingevroren. Zo bent u bij Interseafish altijd verzekerd van de meest verse en smaakvolle snow crab!sneeuwkrab kopenAndere soorten krabben

Naast onze snow crab, bieden we diverse andere soorten krabben aan. Zo leveren we bijvoorbeeld: 

  • Koningskrab: De Koningskrab kan groeien tot een reikwijdte van maar liefst 1,8 meter. Deze krab is ontzettend goed van smaak en zijn poten en schouders zitten vol met vlees. Deze krab kunnen wij zowel rauw als gekookt leveren, in clusters, blokken vlees, klauwen of poten. 
  • Soft-shell crab: Soft-shell krabben zijn net verschaald en hierdoor nog steeds erg zacht. Deze krabben leveren wij whole cleaned waardoor u ze in hun geheel kunt consumeren. Vaak frituurt men dit product.
  • Krabbenscharen: Krabbenscharen zijn echt een Nederlands product! De krabbenscharen die Interseafish levert zijn rauw én van uitstekende kwaliteit.

Snow crab kopen van Interseafish

Bij Interseafish hebben we jarenlange ervaring met de verkoop van snow crab. Duurzaamheid en kwaliteit staat daarbij op de absolute eerste plaats! Ook zijn we continu bezig met innoveren en optimaliseren zodat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Interesse in onze snow crab? Wij bieden onze snow crab aan als gekookte clusters, claws en in blokken van shoulder en body meat. Wilt u meer weten over onze snow crab of een prijs opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op