Soft shell crab leverancier

Bent u op zoek naar een soft shell crab leverancier? De soft shell krabben van Interseafish zijn van ultraverse kwaliteit. Dit is mogelijk doordat wij nauw samenwerken met topleveranciers die op een duurzame manier werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op


Wat is een soft shell crab?

Een soft shell crab wordt gevangen net nadat ze verschaald is. De krabben nog extra zacht, omdat ze nog geen nieuw hard pantser hebben ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat ze in zijn geheel opgegeten kunnen worden. De krabben zijn op vele manieren te bereiden, maar de meest voorkomende manier is om ze te frituren.

 

Hoe is onze soft shell crab zo vers en van goede kwaliteit?

Wij als soft shell crab leverancier vinden het erg belangrijk dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Dit geldt ook voor onze krabben. Wij bezoeken alle fabrikanten zelf en kopen alleen de beste soft shell crab die er op de markt beschikbaar is. Dit is belangrijk, want er zijn veel producenten die de klauwen en poten van de krabben afknippen om het molting proces te versnellen. Met deze producenten doen wij geen zaken. Wij verkopen alleen producten waar niets geforceerd is. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Voordat onze soft shell crabs verpakt worden, ondergaan ze een proces waarbij ze ontdaan worden van alle niet-eetbare delen. Whole cleaned noemen we dat. Op deze manier is het mogelijk om een prachtige kwaliteit soft shell crab aan te bieden die direct klaar is voor gebruik. We werken onder andere samen met een producent uit Thailand die alleen voor ons whole cleaned soft shell crab produceert.

Mud krabben hebben, van de verschillende soorten soft shell crabs die er zijn, de beste smaak. De soft shell mud crabs die wij verkopen, worden gekweekt in een schone omgeving zonder toediening van antibiotica. Ze worden dus op volledig natuurlijke wijze gekweekt, waardoor de soft shell crab nog voller met vlees zit en uitstekend smaakt. 

Over Interseafish

Duurzaamheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel als premium seafood leverancier. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze vis, schaal- en schelpdieren van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien. Dit alles met duurzaamheid in ons achterhoofd.

Als leverancier van soft shell crab leveren we alleen de beste kwaliteit. Heeft u interesse in onze hoogwaardige soft shell crab? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod, neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan