De historie van Interseafish

In 1981 hebben de gebroeders Jan en Jaap Schot Interseafish opgestart. Van huis uit waren ze bekend met de mosselhandel. Zij wilden dit echter exporteren naar het buitenland.

Door continu te reizen breidde het internationale netwerk zich uit en na een aantal jaren waren zij de grootste exporteur van Nederlands gevroren mosselvlees wat in groten getale naar Frankrijk ging. Hier kwamen spoedig andere producten bij zoals schollen, tongen en coquilles.

Eerlijke producten en hoogwaardige kwaliteit

Naarmate het bedrijf groeide en er meer gereisd werd over de hele wereld, kwamen er steeds meer producten en afzetmarkten. Producten gingen van Europa naar Azië, van het Midden-Oosten naar Zuid-Europa, enzovoorts. De nadruk lag al vanaf het prille begin op het leveren van eerlijke producten van hoogwaardige kwaliteit zonder hierin concessies te doen.

De echte Japanse kwaliteit

Zeer langdurige en goede relaties werden overal ter wereld opgebouwd met betrouwbare leveranciers. Langzamerhand werden aan het assortiment sushi gerelateerde producten toegevoegd, zoals tonijn saku. Door alleen de echte Japanse kwaliteit te kopen groeide de vraag naar dit product snel en uiteindelijk werd het zelfs direct aan het Kremlin geleverd.

Een begrip in Europa

Sindsdien zijn er vele producten bijgekomen en is het Interseafish merk een begrip in Europa dat staat voor topkwaliteit vis. Deze lijn zal worden voortgezet, zodat ook onze kleinkinderen kunnen genieten van verantwoorde topkwaliteit producten!