De officiële opening van onze nieuwe -60°C coldstore.

 

Na maanden van hard werk en voorbereiding was het dan eindelijk zover!

Op woensdag 10 november 2021 hebben we officieel onze nieuwe -60°C coldstore in gebruik genomen. Het was een feestelijk moment voor ons maar ook voor onze partner Benmar BVBA.
De mannen van onze verkoop afdeling waren aanwezig samen met onze oprichter Jan Schot en commercieel directeur Jeroen van Galen. 

Na een korte rondleiding door onze nieuwe -60°C coldstore met bijbehorende uitleg over de nieuwe faciliteiten en technieken was de eer aan Jan Schot en Jeroen van Galen om de nieuwe coldstore officieel te openen en het lint door te knippen! 

                                    

 

 

Zodra de deuren voor de eerste keer open gingen kwam de enorme kou ons direct tegemoet. Het is geen pretje om hier lang te verblijven en het is dan ook niet voor niks dat de logistieke medewerkers zowel in de zomer als de winter met meerdere lagen dik ingepakt te werk moeten gaan.

Na een blik in de coldstore hebben de heren snel terug de warmte opgezocht en geproost op de realisatie van dit mooie project.

 

Met deze investering hebben we onze opslagcapaciteit voor -60°C producten verdubbeld. De coldstore beschikt over de nieuwste technieken waardoor hij een stuk energiezuiniger is dan zijn voorganger en klaar is voor een nieuw duurzamer tijdperk.


Bij Interseafish hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en deze nieuwe -60°C opslag draagt bij aan een betere toekomst!