De Seafood Expo Global 2019 in Brussel

Vanaf het begin zijn wij als Interseafish B.V. aanwezig geweest op Seafood Expo Global als exposant, maar dit jaar was extra speciaal. Nadat wij in april 2018 ons nieuwe logo en onze vernieuwde bedrijfsidentiteit bekend maakten, zijn wij namelijk aan de slag gegaan om een nieuwe stand te ontwikkelen in deze stijl. En het resultaat was fantastisch! Heeft u de beurs gemist? Dan zijn hieronder enkele foto’s terug te vinden voor een impressie van de nieuwe stand.

Seafood Expo Global 2019 in Brussel

Zoektocht naar hoge kwaliteit

Gedurende 3 dagen, van 7 tot 9 mei, hebben wij Interseafish B.V. met trots vertegenwoordigd op onze nieuwe stand. Zowel bestaande als nieuwe klanten en leveranciers mochten we verwelkomen. We hebben veel goede gesprekken gehad en konden echt merken dat de beurs van dit jaar gekenmerkt werd door mensen die op zoek zijn naar hoge kwaliteitsproducten.

Interseafish Seafood Expo global brussels 2019

 

Nieuw: Wakame Salade

Tijdens de beurs introduceerden we onze Wakame Salade, een nieuw product dat vorig jaar aan ons assortiment is toegevoegd na afloop van de beurs van 2018. Onze vaste sushichef Chow heeft net als altijd veel mooie en smaakvolle Sushi en Sashimi gerechten klaargemaakt, gepaard met wat Wakame Salade om te proeven. Hierop ontvingen we veel goede reacties! Ook de nieuwe mogelijkheid om de Wakame Salade te verpakken als kleinverpakking viel in de smaak: ideaal voor onze retailklanten.

Seafood Expo Global in Brussel

 

Tot volgend jaar!

Helaas komen alle goede dingen aan een einde, waaronder ook het grootste Seafood event ter wereld. Het was een zeer succesvolle beurs en het is ons genoegen geweest om u te verwelkomen op onze stand 1345 in hal 6. Mocht u ons vooralsnog gemist hebben, dan kijken wij ernaar uit om u volgend jaar te verwelkomen. Ook van 21 tot 23 april 2020 zijn wij namelijk weer op de beurs aanwezig met onze nieuwe stand, op dezelfde plaats als altijd.

Seafood Expo Global in Brussel