Innovatie bij Interseafish: Dumplings!

Sinds onze oprichting in 1981 heeft Interseafish altijd geprobeerd innovatief te zijn. Door middel van technologie, zoals het bouwen van het eerste -60°C vrieshuis ooit in Europa, maar ook door het aanbieden van nieuwe producten. De Koreaanse keuken heeft in veel landen in Europa veel aandacht gekregen. Interseafish kent de Koreaanse markt zeer goed vanwege de tonijninkoop die momenteel al bijna twee decennia bestrijkt. Dit heeft geresulteerd in een aantal nieuwe typisch Koreaanse producten: "Mandu", een Koreaanse stijl dumpling. Hoewel het veel lijkt op de standaard dumplings, heeft Mandu echter de originele wereldberoemde Koreaanse smaken met gefermenteerde groenten zoals Kimchi en nog veel meer. Ook is het deeg dunner dan je misschien gewend bent uit de Chinese en Japanse keuken en daarnaast zijn die van ons ook flink groter dan wat je normaal tegenkomt in de eerder genoemde andere Aziatische keukens. Door het grotere product is er nog meer nadruk op de heerlijke smaak van de vulling binnenin. Tot slot kunnen de Koreaanse dumplings ook op verschillende manieren worden bereid: stomen in de magnetron of in een traditionele stomer, koken in soep, gefrituurd in een friteuse of gebakken in een pan. Het maakt niet uit, want we kunnen je verzekeren dat het super lekker is, ongeacht de bereidingswijze!  

Wilt u meer informatie over dit product, neem dan contact op met ons kantoor!