Interseafish op de Seafood Expo Asia

De Seafood Expo Asia werd gehouden in Singapore, de Marina Bay Sands van 11 tot 13 september 2023. Er waren 363 exposerende bedrijven uit 41 landen en 26 nationaal/regionaal paviljoenen, waarvan acht paviljoens meer dan in de editie van 2022.

Interseafish reisde af naar Singapore om met een stand aanwezig te zijn op het Holland Paviljoen in het kader van het EU Trade Program of the Netherlands (gefaciliteerd door de RVO – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en het Nederlands Visbureau. Samen met 7 andere Nederlandse vishandel bedrijven die bekend zijn in de visindustrie vertegenwoordigden wij Nederland. Ons belangrijkste doel van het exposeren op Seasia was om onze producten te promoten en verschillende leveranciers te ontmoeten.

Op dinsdag 12 september schoven we aan bij de ronde tafel bij de Nederlandse ambassadeur Anneke Adema om te discussiëren en te beraadslagen over verschillende aspecten van de internationale vishandel.

We kijken terug op een geslaagde reis en expo! Klik hieronder om de Seasia aftermovie van het Nederlands Visbureau te zien met op 0:24 onze eigen Daniel van der Ende die uitlegt wat de Nederlandse visindustrie zo bijzonder maakt!

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.