Nieuwe Soft Shell Crab Aankomsten!

In mei en juni verwachten we eindelijk nieuwe leveringen van onze Soft Shell Crab. Door Covid-19 veroorzaakte personeelsuitdagingen, een slecht aanbod van grondstoffen en een grote vraag vanuit Azië en de VS liep de productie grote vertraging op.


Zoals u weet, kopen we alleen de beste Soft Shell Crab die er beschikbaar is, namelijk de Mud Crab (Scylla Serrata). Wij werken al enkele jaren exclusief samen met een topleverancier in Thailand voor de hoogste kwaliteit verse krabben. Daarnaast zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met een andere levernacier om aan de grote vraag van onze klanten naar dit prachtige product te voldoen. Deze leverancier is gevestigd in Myanmar en biedt dezelfde hoge kwaliteit Scylla serrata die ze voornamelijk verkopen aan topklanten in Japan en Singapore. Deze krabben worden gekweekt in een natuurlijke en onvervuilde omgeving waar geen antibiotica wordt gebruikt. Beide leveranciers gebruiken natuurlijke moulting dat de krabben een premium consistentie van vlees en smaak geeft.


We hebben momenteel slechts beperkte voorraden beschikbaar, maar we verwachten de komende maanden dus nieuwe leveringen van beide herkomsten van de volgende maten: medium, hotel, prime en jumbo.


Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte!