Onze hoge kwaliteit Nobashi

Interseafish was een van de eerste bedrijven die Nobashi in Europa introduceerde en is door het grote succes nooit meer uit ons assortiment verdwenen.

Een van de belangrijkste redenen voor het succes van onze Nobashi is de hoge kwaliteit. Alleen de meest verse garnalen worden gebruikt voor ons merk Interseafish, wat resulteert in deze hoge kwaliteit, in combinatie met een juiste en consistente maatvoering en een uitstekende smaak.  Maar waar wordt Nobashi voor gebruikt? Het belangrijkste doel van deze lange rechte rauwe garnaal is om het in een tempurabeslagmix onder te dompelen en te bakken.  Zodra het product een lichtgouden kleur heeft, is het lekker knapperig en klaar om gegeten te worden.  Alle Japanse restaurants hebben het op hun menu omdat dit product erg populair is.

Hoewel we voornamelijk met de grote maten werken, bieden we ook de kleinere Nobashi maten aan.  Nobashi garnalen zijn niet van nature recht.  Tijdens de productie worden enkele kleine sneden handmatig gemaakt in de buik van de garnaal, waarna de garnaal wordt rechtgetrokken. Sommige bedrijven nemen kleinere garnalen en proberen ze zoveel mogelijk uit te rekken wat resulteert in een zeer slechte en dunne Nobashi-garnaal.  Interseafish staat dit nooit toe en we sluiten geen compromissen zodat u kunt genieten van een goede, frisse en smaakvolle Nobashi.

Zoals ze zeggen in Japan: Meshiagare!