Onze Sashimi-kwaliteit Zeebaars & Zeebrasem beloond met Friend Of the Sea certificering

Er zijn veel varianten van Zeebaars en Zeebrasem in de omloop, maar slechts weinig leveranciers kunnen hiervan echte Sashimi-kwaliteit leveren. Na een lange zoektocht hebben wij een partner gevonden die ons vacuümverpakte Sashimi-kwaliteit Zeebaars en Zeebrasem filets kan leveren.

Gecertificeerd door Friend Of the Sea

Onze filets worden duurzaam gekweekt en direct na de oogst verwerkt en ingevroren, wat resulteert in een super product van de hoogste kwaliteit. Sinds 14 april 2019 is Interseafish B.V. gecertificeerd door Friend Of the Sea voor het verkopen van deze duurzame FOS Zeebaars en Zeebrasem filets.

Interseafish Friend Of the Sea certificering

 

De bescherming van onze oceanen

Zoals u weet streven wij ernaar om de beste hoge kwaliteitsproducten aan te bieden. Interseafish B.V. neemt haar verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijk te werken, maar om echt effect te merken moeten we allemaal samenwerken om onze oceanen te beschermen. Hierin neemt Friend Of the Sea het voortouw en wij zijn dan ook trots om hier onderdeel van uit te maken.

Meer over Friend Of the Sea 

Interesse in onze Sashimi-kwaliteit?

Mocht u interesse hebben in een van deze top producten, neemt u dan gerust contact met ons op. Buiten onze Sashimi-kwaliteit vacuümverpakte filets kunnen wij ook filets aanbieden in andere verpakking en met glacering.

Interseafish Friend Of the Sea certificeringInterseafish Friend Of the Sea certificering