Voorgerecht: Tonijn tataki gegarneerd met ikura, ponzu en kewpie

Bereidingstijd
15 minuten

4 porties (1 portie = 3 stuks)
246 kcal/portie

Ingrediënten:

-        200g Superfrozen geelvintonijn saku – Interseafish merk
-        12 eetlepels Ikura
-        Kewpie Mayonaise
-        Kikkoman Ponzu
-        Zeezout

Kookinstructie:

Ontdooi een superfrozen geelvintonijn saku blok voor bereiding.

Schroei de tonijn kort aan in een voorverwarmde pan en laat afkoelen in de koelkast. Snijd de saku, zodra afgekoeld, in dunne plakjes van ongeveer 1 cm dik en leg ze per 3 plakjes (1 portie) op een apart bord met zeezout naar smaak.

Doe op elk plakje een dot kewpie mayonaise samen met +/- 1 eetlepel ikura en voeg ponzu toe naar smaak om het gerecht af te maken.

Smakelijk!