Kwaliteit

Vis, schaal- en schelpdieren en andere zeevruchten zijn natuurproducten, waarvan de kwaliteit direct na de vangst het hoogst is. Met name als het gaat om excellente tonijn en andere producten die gebruikt worden bij de bereiding van sushi staat Interseafish bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit, die we weten hoog te houden door de manier waarop we werken.

Samen voor de beste kwaliteit

Een optimaal op elkaar afgestemd netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers werkt nauw samen om die kwaliteit optimaal te houden. De tonijn die wij vangen is direct na de vangst diepgevroren op een temperatuur van -60ºC. De vissers waar Interseafish mee werkt worden speciaal op die vangst- en verwerkingsmethode uitgezocht, omdat dit kwalitatief gezien de beste tonijn oplevert.

“De hoogste kwaliteit, voor de beste prijs onder de meest duurzame voorwaarden.”

Maar ook bij andere vissoorten, schaal- en schelpdieren en zeevruchten is de uiteindelijke kwaliteit van het product steeds de belangrijkste afweging. Aan veruit de meeste producten van Interseafish wordt helemaal niets toegevoegd, maar ook als we wel iets toevoegen dan wordt dat afgewogen toegepast en is het altijd ter ondersteuning van de kwaliteit.

Meer over de kwaliteit van onze tonijn