Bevroren ebi fry

Bent u op zoek naar bevroren ebi fry? De bevroren ebi fry van Interseafish is van ultraverse kwaliteit. Door de samenwerking met excellente leveranciers en door continue te investeren in onze eigen kennis kunnen wij deze hoogstaande kwaliteit garanderen. Alleen het beste is goed genoeg. Ontdek hoe we bij Interseafish onze bevroren ebi fry optimaal conserveren of vraag direct een offerte aan. 

Vraag een offerte aan!


Wat is ebi fry precies? 

Wanneer de nobashi ebi garnaal wordt bedekt met panko, een Japanse paneerlaag, wordt het een ebi fry genoemd. De nobashi ebi garnaal is een handelsnaam voor een gepelde langgerekte scampi, ofwel reuzengarnaal. De garnaal wordt bereid door de poten te verwijderen en de schaal te pellen. Maar de staart blijft zitten. Vervolgens wordt door een sneetje in de rug het darmkanaal verwijderd. Als laatste wordt de garnaal rechtgezet en vervolgens bedekt met bloem, geklopt ei en panko. Zeer krokant en smakelijk!

bevroren ebi fry
De kwaliteit van onze bevroren ebi fry

De reuzengarnaal wordt op een zorgvuldige wijze gekweekt in Zuidoost-Azië. De garnalen leven in grote vijvers met een zeer comfortabele leefomgeving. Dit zorgt voor een rijke smaak en een hoogstaande kwaliteit. Direct na de vangst is deze kwaliteit het hoogst. Daarom wordt de garnaal zo snel mogelijk na de vangst schoongemaakt, verwerkt en ingevroren. Zo bent u bij Interseafish altijd verzekerd van de meest verse en smaakvolle bevroren ebi fry met ASC-label.

 

Bevroren ebi fry kopen van Interseafish

Bij Interseafish hebben we jarenlange ervaring met de verkoop van bevroren ebi fry. Sinds 1981 zijn wij iedere dag op zoek naar de mooiste vis, schaal- en schelpdieren over de gehele wereld. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij op de eerste plaats! Door de jaren heen heeft dat ons als gerenommeerde leverancier een mooi assortiment aan duurzame en hoge kwaliteitsproducten opgeleverd. Wilt u meer weten over onze bevroren ebi fry of een prijs opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!