Over ons

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.

Ongeveer 70% van ons aardoppervlak bestaat uit water. Het is dus niet zo gek dat de grootste schatten van de wereld in de zee te vinden zijn. Met een enorme diversiteit aan vis, zeevruchten en schaal- en schelpdieren biedt de zee ons al eeuwenlang weldaad en culinair genot. Maar dan moet je wel weten waar je dat kan vinden.

Kwaliteit en partnerschap, sinds 1981

Interseafish is al sinds 1981 iedere dag wereldwijd op zoek naar die schatten en vanaf het begin van ons bestaan hebben wij een focus op twee belangrijke thema’s: kwaliteit en partnerschap.

“Het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit is voor Interseafish een bestaansrecht.”

Het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit is voor Interseafish een bestaansrecht. Wij beschouwen excellente kwaliteit niet als een doel, maar als een voorwaarde op zich. Door onze leveranciers met grote regelmaat te bezoeken, voortdurend in onze eigen kennis te investeren en geen concessies te doen, kunnen wij een constante en maximale kwaliteit garanderen. Voor minder doen we het gewoon niet. En dat is een belofte waar u ons aan kunt houden.

Meer over onze historie

Duurzame relaties

Maar het leveren van kwaliteit is niet de enige voorwaarde die we stellen, want het hoge niveau dat we nastreven bij de producten die we leveren, is ook van toepassing op de manier waarop we werken. Interseafish investeert al sinds de oprichting in duurzame relaties met haar leveranciers en afnemers. Vele relaties die ons familiebedrijf onderhoudt dateren al uit de beginjaren van het bedrijf en sommige klanten zijn dat al méér dan 30 jaar.

Die manier van werken is geen commerciële keuze. Het is gewoon hoe we zijn bij Interseafish. We hebben in de afgelopen jaren geleerd dat je de mooiste resultaten bereikt vanuit vertrouwen en samenwerking. En we zijn er trots op dat we dat hebben bereikt, samen met onze relaties.

Lees ons verhaal