Bevroren kokkels

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van bevroren kokkels? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend kokkels van de allerbeste kwaliteit die MSC-gecertificeerd zijn.

Bekijk onze bevroren kokkels

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.

Waar komen onze kokkels vandaan?

Nederland is één van de grootste kokkelproducenten van Europa. De kokkels die wij leveren komen uit de Waddenzee waar ze handmatig worden opgevist. Doordat ze met de hand worden geselecteerd, zijn ze ook nog eens vrijwel zandvrij. Na de vangst worden ze aan land ingevroren om de kwaliteit van deze weekdieren zo hoog mogelijk te houden. 

Het vlees van de kokkels is zeer smaakvol en ideaal te verwerken in visschotels en vele andere gerechten. De kokkels zijn zeer geliefd en worden daarom in heel Europa verkocht. Wij leveren zowel rauwe kokkels die nog in de schelp zitten, als gekookt kokkelvlees. 


Bevroren kokkels

Overige producten van Interseafish

Naast bevroren kokkels kopen, kunt u bij ons ook terecht voor andere visproducten en schaal-, week- en schelpdieren. Een kleine greep uit onze producten:

  • Superfrozen Tonijn (Chunks, Loins en Saku)
  • Garnalen (Sushi Ebi, Nobashi Ebi, Ebi Fry en Deep Fried Ebi Tempura)
  • Vis (Sprotten, Zeebaars, Zeebrasem, Black Cod, Hamachi, Spiering en Zalm)
  • Schelpdieren (Kokkels, Scheermessen, Scallop Meat, Yellow Clam Meat en Shell on Clams)
  • Schaaldieren (King Crab, Snow Crab, Krabbenscharen en Soft Shell Crab)

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk dan eens onze productpagina! 

Bevroren kokkels kopen van Interseafish

Wij van Interseafish zetten ons sinds 1981 in om visproducten te leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Ook als het gaat om onze bevroren kokkels. Partnerschap is een belangrijk onderdeel hiervan. Het is voor ons alleen mogelijk om deze producten te leveren door onze nauwe samenwerking met verschillende leveranciers. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact met ons op