Bevroren scheermessen

Bent u op zoek naar bevroren scheermessen? Interseafish is een leverancier uit Nederland die ook bevroren scheermessen levert door geheel Europa. Bovendien heeft u bij ons de garantie dat u alleen schelpdieren krijgt van de allerbeste kwaliteit. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.

Wat zijn bevroren scheermessen precies?

Scheermessen zijn bijzondere schelpdieren die voorkomen aan de Noordzeekust van Frankrijk tot Denemarken. Net als de kokkels en mossels bevat dit schelpdier spiervlees die geschikt is voor consumptie. De bevroren scheermessen leveren we door heel Europa; het is een echte delicatesse. Ze kunnen rauw gegeten worden, maar ze zijn ook zeer geschikt om te koken of te roerbakken.

Bekijk onze bevroren scheermessen


De kwaliteit en duurzaamheid van onze scheermessen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wij werken nauw samen met vissers die met een uniek vissysteem scheermessen vangen. Zo worden deze schelpdieren gevangen, zonder de schelp te beschadigen en met een lage milieubelasting. Direct na de vangst worden de schelpdieren verwerkt en bevroren om de kwaliteit van de scheermessen zo hoog mogelijk te houden.

Om deze redenen zijn wij in staat om hoogwaardige bevroren scheermessen te leveren die MSC gecertificeerd zijn.

Bevroren scheermessen


Wat leveren we naast bevroren scheermessen?

Naast dat wij bevroren scheermessen exporteren leveren wij ook diverse andere visproducten, zoals:

  • Tonijn (MSC)
  • King crab (MSC)
  • Soft-shell crab
  • Kokkels (MSC)
  • Ebi (ASC)

Al onze producten zijn diepgevroren en verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Bekijk ons volledige assortiment op de productpagina.

Neem contact met ons op

Sinds 1981 is Interseafish op zoek naar de schatten in de zee. Hierbij staan bij ons twee belangrijke thema’s centraal: kwaliteit en partnerschap. Onze leveranciers zorgen er immers voor dat wij een enorme diversiteit aan vis, zeevruchten en schaal- en schelpdieren kunnen leveren aan onze klanten. En dat geldt ook voor onze bevroren scheermessen. Neem gerust contact met ons op al u vragen heeft over onze producten of dienstverlening.

Neem contact met ons op