Bevroren tonijn kopen

Wilt u graag bevroren tonijn kopen of zelfs Super Frozen -60ºC tonijn kopen? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres! Wij stellen namelijk enorme hoge kwaliteitseisen aan al onze producten. Dat is logisch zult u zeggen, maar bij onze Super Frozen gaan we hier heel ver in. Niets voor niets is excellente kwaliteit voor ons geen doel, maar een voorwaarde op zich!

Bekijk ons aanbod


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.
Hoe weten wij onze kwaliteit zo hoog te houden?

Vis, schaal- en schelpdieren en andere zeevruchten zijn natuurproducten, waarvan de kwaliteit direct na de vangst het hoogst is. Het is dus noodzaak om direct na de vangst methodes toe te passen die de kwaliteit van de vis ten goede komen. Bij Interseafish hanteren we voor onze tonijn een bijzondere vangst- en verwerkingsmethode, namelijk de -60ºC Super Frozen vriesmethode.

Bij deze methode is de tonijn die wij vangen binnen één uur na vangst aan boord van het schip diepgevroren op een temperatuur van -60ºC. Alle bacteriële ontwikkelingen in het vlees van de tonijn stoppen door deze extreem lage temperatuur en het doodt alle eventueel aanwezige parasieten. Door de hoge snelheid, in combinatie met de lage temperatuur waarmee de vis ingevroren wordt, is na ontdooien de kwaliteit van de vis nog net zo vers als bij vangst. Ook is binnen de volledige transportketen de temperatuur gereguleerd.

Bevroren tonijn kopen van Interseafish

Als leverancier van bevroren tonijn is het enorm belangrijk om de kwaliteit van het product hoog te houden. Vandaar dat wij bewust de keuze hebben gemaakt om alleen gebruik te maken van een Super Frozen Sashimi kwaliteit tonijn die 100% natuurlijk en onbehandeld is.

Door onze jarenlange ervaring met de import van Super Frozen tonijn, hebben we veel kennis opgebouwd en werken we enkel samen met de beste producenten. Hierdoor kunnen wij de hoogst haalbare en stabiele Sashimi kwaliteit tonijn leveren aan onze klanten. Heeft u vragen over het product? Of wilt u direct onze tonijn kopen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!


Neem contact met ons op