Bevroren Saku Tonijn

De blokken tonijn die Interseafish importeert worden in het Japans ook wel Saku genoemd. Deze voorgesneden vorm van tonijn is enorm populair in dit land en wordt voornamelijk gebruikt voor de bereiding van sushi of Sashimi. Onze bevroren Saku tonijn biedt vele voordelen. Zo is er een goede belevering gedurende het hele jaar, zijn er minder arbeidskosten voor het snijden, is er geen snijafval én is het gemakkelijk te ontdooien en te bewaren.

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Bij sushi is het belangrijk om tonijn met een verse smaak en mooie rood/roze kleur te gebruiken. Wij van Interseafish realiseren dit ons als geen ander en om deze reden kiezen wij bewust voor de -60ºC Super Frozen tonijn. Op een temperatuur van -60ºC stopt de gehele bacteriële ontwikkeling en doodt het eventueel aanwezige parasieten in het vlees van de tonijn. Alle Saku tonijn die wij verkopen is 100% natuurlijk, van Sashimi kwaliteit, onbehandeld en net zo vers als op het moment van de vangst. Veel 'verse' tonijn die verkocht wordt is vaak al weken oud. Niet echt vers dus!

Bevroren Saku tonijn kopen van Interseafish

Kiest u voor de hoogste kwaliteit, de beste prijs en de meest duurzame voorwaarden? Dan kiest u voor Interseafish. Door middel van een optimaal op elkaar afgestemd netwerk van vissers en logistieke partners kunnen wij altijd onze hoge kwaliteit waarborgen. Onze Saku tonijn blokken zijn MSC-gecertificeerd.

Wij lichten de verschillende opties voor onze Sashimi kwaliteit Saku tonijn graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een product dat aan uw wensen voldoet. 

Bekijk ons aanbod

bevroren tonijn saku
100% natuurlijke en onbehandelde Saku tonijn

Al de bevroren Saku tonijn die wij verkopen is 100% natuurlijk en onbehandeld. Er zijn verschillende leveranciers die bijgekleurde tonijn verkopen. Door het bijkleuren van de tonijn kun je niet meer goed de staat van versheid beoordelen. Indien men het rauw consumeert met sushi, draagt deze bijgekleurde tonijn dan ook een verhoogd risico voor histaminevergiftiging met zich mee. Bovendien is de smaak en kwaliteit van deze bijgekleurde tonijn altijd minder natuurlijk. 

Wij van Interseafish staan voor kwaliteit en voedselveiligheid. Daarom raden wij u altijd aan om 100% natuurlijke, bevroren en onbehandelde Saku tonijn te kopen.

Contact opnemen