Op zoek naar een bevroren vis exporteur?

Als bevroren vis exporteur zijn wij sinds 1981 iedere dag op zoek naar de mooiste vis, schaal- en schelpdieren. Door een wereldwijd netwerk van uitstekende leveranciers zijn wij in staat om de kwalitatief hoge en duurzame visproducten te exporteren naar onze klanten door heel Europa. Want excellente kwaliteit is voor ons geen doel, maar een voorwaarde op zich.

Bekijk direct onze producten


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Welke producten exporteren wij als bevroren vis exporteur?

Wij exporteren diverse bevroren vis producten door heel Europa. Hieronder is een greep te vinden uit ons assortiment:

  • Superfrozen tonijn/saku
  • Garnalen
  • Sprot
  • Kokkels
  • Soft shell crab

Al onze producten zijn diepgevroren en in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Bekijk ons volledige assortiment als bevroren vis exporteur op de productpagina.

Ons volledige assortiment


De kwaliteitsstandaard van onze visproducten

Wij hechten als bevroren vis exporteur erg veel waarde aan de kwaliteit van onze visproducten. Met name als het om onze tonijn gaat, staan wij bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit, die we hoog houden door de manier waarop we werken. Om de kwaliteit van onze tonijn zo hoog mogelijk te houden, maken we gebruik van een bijzonder verwerkingsmethode. Hierbij wordt de tonijn binnen één uur na vangst ingevroren op een temperatuur van -60ºC.

Zodra de tonijn weer wordt ontdooid is deze nog precies in dezelfde conditie, als een uur na de vangst. Ook voor onze andere producten zijn wij als bevroren vis exporteur continu op zoek naar manieren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Bevroren vis exporteur

 

Hoe garanderen wij een duurzame werkwijze?

Niet alleen de kwaliteit van onze bevroren visproducten zijn belangrijk. Ook op het gebied van duurzaamheid zetten we ons als bevroren vis exporteur elke dag in om de vissoorten die wij verhandelen veilig te stellen voor toekomstige generaties. Zo exporteren wij 100% natuurlijke en onbehandelde vis. Bovendien zijn wij ASC en MSC gecertificeerd en Friend of the Sea.

Op zoek naar een bevroren vis exporteur?

Sinds ons bestaan hebben we langdurige en goede relaties opgebouwd met betrouwbare leveranciers over de gehele wereld. Sindsdien is Interseafish een begrip in Europa geworden die staat voor topkwaliteit vis. Bent u op zoek naar een betrouwbare bevroren vis exporteur? Vul dan het contactformulier in of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen