Bevroren vis leverancier

Interseafish is een bevroren vis leverancier in diepgevroren vis, schaal- en schelpdieren en andere zeevruchten. Onze producten leveren we door heel Europa. Wij zetten ons al sinds 1981 in om bevroren vis te leveren van de best mogelijke kwaliteit. De kwaliteit van de vis is het hoogst direct na de vangst. Wij streven er daarom altijd naar om de tijd tussen de vangst en het invriezen zo kort mogelijk te houden. Bent u benieuwd naar onze bevroren visproducten? Bekijk onze productpagina of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Ons assortiment als bevroren vis leverancier

Als bevroren vis leverancier hebben wij een breed assortiment aan bevroren vis producten. Zo leveren wij:

  • Super frozen Tonijn (Chunks, Loins en Saku)
  • Garnalen (Sushi Ebi, Nobashi Ebi, Ebi Fry en Deep Fried Ebi Tempura)
  • Vis (Sprotten, Zeebaars, Zeebrasem, Black Cod, Hamachi, Spiering en Zalm)
  • Schelpdieren (Kokkels, Scheermessen, Scallop Meat, Yellow Clam Meat en Shell on Clams)
  • Schaaldieren (King Crab, Snow Crab, Krabbenscharen en Soft Shell Crab)

Al onze producten zijn diepgevroren en met zowel verschillende certificeringen als in verschillende verpakkingen te verkrijgen. Bekijk ons volledige assortiment op de productpagina.

Bekijke onze producten


Hoe behouden wij een hoge kwaliteitsstandaard?

Als bevroren vis leverancier hebben wij het volgende motto: ‘excellente kwaliteit is voor ons geen doel maar een voorwaarde op zich!’. Dit is terug te zien in ons assortiment. Onze tonijn wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij de bereiding van sushi. Omdat dit rauw wordt geconsumeerd is de kwaliteit van deze vis extra belangrijk. Om deze kwaliteit en versheid te garanderen, wordt de vis direct na vangst aan boord ingevroren tot een temperatuur van -60ºC.

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de duurzaamheid is bij ons als bevroren vis leverancier van uiterst belang. Dit is bij ons een doorlopend proces, waarbij we steeds nieuwe manieren ontwikkelen om de vissoorten die wij verhandelen veilig te stellen voor toekomstige generaties. Bovendien wordt er bij onze bevroren vis niks toegevoegd. Wij doen dit alleen als het bijdraagt aan de ondersteuning van de kwaliteit. Wij kunnen producten eventueel ook leveren als ASC- en MSC-gecertificeerd.


Bevroren vis leverancier


Waarom bevroren vis leverancier Interseafish?

Sinds ons bestaan hebben we langdurige en goede relaties opgebouwd met betrouwbare leveranciers over de gehele wereld. Sindsdien is Interseafish een bekende bevroren vis leverancier in Europa geworden die staat voor topkwaliteit vis. Bent u op zoek naar een betrouwbare bevroren vis leverancier? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact met ons op