Bevroren vis Verenigd Koninkrijk

Interseafish levert diepgevroren vis, schaal- en schelpdieren en andere zeevruchten aan het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Als bevroren vis leverancier vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten van de meest hoge kwaliteit zijn. Vooral voor de producten die rauw worden geconsumeerd is dit van belang.

Bij de bereiding van sushi is het bijvoorbeeld belangrijk dat men alleen Sashimi kwaliteit tonijn gebruikt die van tevoren bevroren is geweest. Door de tonijn in te vriezen doodt je eventuele aanwezige parasieten waardoor je de voedselveiligheid vergroot. Om een 100% natuurlijke top Sashimi kwaliteit tonijn te kunnen leveren aan onze klanten, hebben wij gekozen voor een uitzonderlijke verwerkingsmethode. Hierbij wordt de tonijn direct na vangst aan boord van het schp ingevroren op een temperatuur van -60ºC.

Door middel van ons eigen -60ºC vrieshuis met een opslagcapaciteit van 400 ton, behoudt de tonijn zijn kwaliteit en kunnen we onze klanten verzekeren van een constante belevering. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Neem contact met ons op

Ons assortiment bevroren vis

Wij van Interseafish leveren een uitgebreid assortiment aan van verschillende visproducten. Al onze producten zijn bevroren, van excellente kwaliteit en direct beschikbaar om te vervoeren naar het Verenigd Koninkrijk. Onze producten bestaan onder andere uit:

  • Tonijn
  • Sprot
  • Zeebaars
  • Garnalen (ebi)
  • Krab

Bekijk hier ons volledige assortiment

Kies voor kwaliteit en duurzame producten

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand bij onze bevroren visproducten. Wij leveren alleen vis, schaal- en schelpdieren die op een natuurlijke manier zijn gekweekt of gevangen. Er is dus geen antibiotica of andere behandel- en werkwijzen gebruikt om het kweekproces te versnellen. Visproducten die op natuurlijke wijze zijn gekweekt of gevangen hebben een betere en consistente smaak. Om deze kwaliteit en duurzame werkwijze te waarborgen zijn wij ASC- en MSC-gecertificeerd en Friend of the Sea.

bevroren vis Verenigd Koninkrijk

Meer weten over Interseafish?

Bent u op zoek naar een betrouwbare exporteur die bevroren vis levert aan het Verenigd Koninkrijk? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.