Bevroren zeevruchten leverancier

Interseafish is een bevroren zeevruchten leverancier die sinds 1981 elke dag op zoek is naar de beste zeevruchten. Dit doen we door bevroren zeevruchten te leveren die van de hoogste kwaliteit zijn. Door samen te werken met excellente leveranciers en continue te investeren in onze eigen kennis zijn wij in staat om altijd de beste kwaliteit te garanderen. Bent u benieuwd naar onze bevroren zeevruchten of naar onze andere visproducten? Bekijk dan onze productpagina of vraag direct een offerte aan.

Bekijk onze producten


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Hoe garanderen wij de kwaliteit van onze bevroren zeevruchten?

Als bevroren zeevruchten leverancier is het leveren van de hoogste kwaliteit een bestaansrecht. Wij zorgen ervoor dat ons netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers optimaal op elkaar is afgestemd. Zeevruchten zijn namelijk van de hoogste kwaliteit als het net gevangen is. Door ons logistieke proces te optimaliseren houden we de kwaliteit hoog.

Bovendien gebruiken we speciale verwerkingsmethodes om de kwaliteit te behouden. Neem als voorbeeld onze tonijn. Binnen één uur na de vangst wordt onze tonijn diepgevroren op een temperatuur van -60ºC. Hierdoor kunnen wij een kwaliteit tonijn leveren die na het ontdooien hetzelfde is als één uur na de vangst. Wettelijk gezien mag alléén tonijn rauw gegeten worden die eerst bevroren is geweest.

Ook bij onze andere vissoorten, schaal- en schelpdieren staat de kwaliteit voorop. Dat mag u van ons verwachten als een gerenommeerde bevroren zeevruchten leverancier.

Welke bevroren zeevruchten leveren wij aan onze klanten?

Al onze producten zijn bevroren en in verschillende verpakkingen te verkrijgen. Wij leveren een breed assortiment aan bevroren zeevrucht producten, zoals:

  • Sushi Ebi - ASC
  • Nobashi Ebi - ASC
  • Ebi Fry - ASC
  • King Crab - MSC
  • Snow Crab
  • Soft-shell Crab
  • Krabbenscharen

Bekijk voor het volledige assortiment op onze productpagina.

Zeevruchten leverancier

Op zoek naar een bevroren zeevruchten leverancier?

Bent u op zoek naar een betrouwbare bevroren zeevruchten leverancier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunt u niet de producten vinden in ons assortiment die u nodig heeft? Dan kijken we samen hoe we een gepaste oplossing kunnen vinden. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op