Krab leverancier

Bent u op zoek naar een krab leverancier die veel waarde hecht aan kwaliteit? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres. Naast krab leveren we verschillende andere visproducten als tonijn en zalm. Onze producten zijn leverbaar over heel Europa.

Vraag direct een offerte aan


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Krabben van kwaliteit bij krab leverancier Interseafish

De kwaliteit van de krab zegt veel over de smaak, structuur en de hoeveelheid vlees in de krab. Neem als voorbeeld onze ‘soft shell crab’. Doordat onze kwekers gebruik maken van een natuurlijk kweekproces (natural molding), waar geen antibiotica of geforceerde methodes worden gebruikt, is de kwaliteit van de soft shell crab veel beter. 

Veel producenten knippen de scharen en de poten van de krabben af om de verschaling te versnellen. Naast dat dit zeer dier-onvriendelijk is, heeft het ook als resultaat dat de krabben minder vlees hebben. Dit omdat de verschaling niet ontstaat als de krab uit zijn jasje gegroeid is, maar doordat zijn poten zijn afgeknipt.

Om deze redenen zijn al onze soft shell crab producten gekweekt op de meest natuurlijke manier om een consistente kwaliteit te garanderen. Daarom kiest u voor krab leverancier Interseafish!

Ons assortiment krabben

Ons assortiment als krab leverancier bestaat uit verschillende soorten krabben die door heel Europa geleverd worden:

  • Koningskrab: Deze krabben groeien tot een reikwijdte van 1,8 meter. De krab is erg smaakvol en de poten en schouders zitten vol met vlees. Wij leveren deze krab zowel rauw als gekookt aan, in clusters, blokken vlees, klauwen en poten.
  • Sneeuwkrab: De sneeuwkrab is kleiner dan de koningskrab en wordt zowel in gekookte clusters en vlees blokken als in klauwen aangeboden. Het vlees is zoet en smaakvol.
  • Soft-shell crab: Deze soort krabben zijn net verschaald en nog steeds zacht. Ze zijn whole cleaned en daarom in het geheel te consumeren. Dit product wordt doorgaans gefrituurd.
  • Krabbenscharen: Dit is een echt Nederlands product. De krabbenscharen zijn van uitstekende kwaliteit en worden rauw aangeboden.

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk gerust onze productpagina.

Krab groothandel

Wordt Interseafish uw krab leverancier?

Sinds 1981 zijn wij iedere dag op zoek naar de mooiste vis, schaal- en schelpdieren over de gehele wereld. Door de jaren heen heeft dat ons als krab leverancier een mooi assortiment aan duurzame en hoge kwaliteitsproducten opgeleverd. Sindsdien zijn we een begrip geworden in Europa. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact met ons op