Snow crab clusters

Wilt u snow crab clusters kopen? Snow crab is een ware delicatesse en is erg geliefd door het sneeuwwitte vlees, de stevige structuur en de zoete smaak. Deze krab leeft in de koude noordelijke wateren van de Atlantische Oceaan en is net als de koningskrab erg populair. De snow crab is kleiner dan de koningskrab, maar de smaak doet zeker niet onder aan de koningskrab. Bent u geïnteresseerd in onze snow crab clusters? Bekijk ons assortiment nu op onze website of neem direct contact met ons op!

Bekijk ons assortiment

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Hoe behouden wij de kwaliteit van onze snow crab clusters?

Snow crab is een natuurproduct en daarom is de kwaliteit na de vangst het hoogst. Het is daarom van uiterst belang om de snow crab zo snel mogelijk in te vriezen om de kwaliteit te behouden. Dit doen wij door een goed afgestemd netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers. Wilt u snow crab clusters kopen bij Interseafish? Dan weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit krijgt voor de beste prijs en onder de meest duurzame voorwaarden.Snow crab clusters

Over Interseafish

Interseafish is al sinds 1981 iedere dag wereldwijd op zoek naar de schatten van de zee. Het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit is voor ons een bestaansrecht. Wij beschouwen excellente kwaliteit niet als een doel, maar als een voorwaarde op zich. Daarnaast investeren we in duurzame relaties met onze leveranciers en afnemers. 

Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons als bevroren vis leverancier dus zeer belangrijk. Ook als het gaat om onze snow crab clusters. Bij Interseafish kunt u er vanop aan dat u altijd de hoogste en meest duurzame kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Wilt u meer weten of over onze snow crab clusters of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op