Snow crab leverancier

Bent u op zoek naar een snow crab leverancier? Dan bent u bij Interseafish aan het juiste adres! Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit snow crab, voor de beste prijs en onder de meest duurzame omstandigheden gevangen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers hebben wij het vangst- en transportproces volledig geoptimaliseerd. Zo weten wij al jaren onze ongeëvenaarde kwaliteit hoog te houden. Benieuwd naar onze verschillende producten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk direct ons assortiment!

Bekijk ons assortiment

De snow crab: een ware lekkernij

De snow crab is een echte delicatesse dankzij haar zoete smaak, stevige textuur en sneeuwwitte vlees. Het schaaldier wordt veelal gevangen in de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan, waar ze leven op de modderige zeebodems. De snow crab lijkt op de koningskrab, maar toch verschillen de twee dieren van elkaar. Zo is de koningskrab groter en zwaarder, en heeft deze drie paar poten terwijl de snow crab vijf paar poten telt. De smaak van de snow crab doet echter zeker niet onder aan de koningskrab.

Snow crab leverancier

Bij ons als snow crab leverancier bent u verzekerd van kwaliteit

De kwaliteit van de snow crab is het hoogst direct na de vangst. Om die kwaliteit te waarborgen en de smaak te behouden, wordt de snow crab zo snel mogelijk ingevroren. Door ons uitgebreide netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers bent u bij snow crab leverancier Interseafish altijd verzekerd van de meest verse en smaakvolle snow crab.

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Snow crab leverancier Interseafish

Interseafish heeft jarenlange ervaring als snow crab leverancier. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons sinds jaar en dag op nummer 1. Daarom kunt u er vanop aan dat u altijd de beste en meest duurzame kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een snow crab leverancier? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact met ons op!