Tonijn exporteur

Wij van Interseafish zijn exporteurs van bevroren tonijn. Kwaliteit is één van de meest belangrijke factoren voor tonijn van uitstekende kwaliteit. Wij garanderen dat wij alleen de hoogste kwaliteit tonijn exporteren in geheel Europa. Excellente kwaliteit is bij ons geen doel, maar een voorwaarde op zich.

Neem direct contact met ons op


Wat bedoelen wij met hoge kwaliteit tonijn?

Als tonijn exporteur exporteren wij uitsluitend tonijn die bevroren is. Dat is precies de reden dat onze tonijn van een hoge kwaliteit is. Om onze tonijn te bevriezen gebruiken we een unieke verwerkingsmethode. De tonijn wordt binnen één uur na de vangst aan boord van het schip bevroren op een temperatuur van -60ºC. Deze snelle voltooiing van dit proces zorgt ervoor dat de tonijn na het ontdooien exact dezelfde conditie heeft als bij de vangst. Om deze reden is deze tonijn ook zeer geschikt voor sushi, waarbij de tonijn rauw wordt gegeten.

Als u de maximale kwaliteit van de bevroren tonijn wilt behouden, is het belangrijk dat u de tonijn goed ontdooit wanneer u de vis gaat bereiden. De beste manier om tonijn te ontdooien is in water dat een temperatuur heeft tussen de 25 en 30 graden. Voor de volledige uitleg kunt u de instructievideo hieronder bekijken.

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.

Welke soorten tonijn exporteren wij?

Wij exporteren diverse soorten tonijn die geschikt zijn voor het bereiden van diverse gerechten:

  • Tonijn Saku: AAA, AA, A-grade
  • Tonijn Chunks
  • Tonijn Loins
  • Albacore Loins
  • Skip Jack Loins

Wilt u ons gehele assortiment bekijken die wij in Europa exporteren? Bekijk dan onze productpagina of vraag onze brochure aan.

Is onze tonijn voor export onbewerkt?

Wij kunnen u verzekeren dat de tonijn die wij exporteren van Sashimi kwaliteit is zonder dat deze is bewerkt. 100% puur natuur. Er zijn steeds meer exporteurs die gekleurde tonijn verkopen. Deze tonijn is van slechtere kwaliteit. Om dit te verbergen geven ze de tonijn een rode kleur om het verser te laten ogen. Deze bewerkte tonijn neemt gezondheidsrisico’s met zich mee wanneer u deze tonijn gebruikt voor sushi.

Het is in Europa alleen toegestaan om voor consumptie van rauwe tonijn een product te gebruiken die van tevoren diepgevroren is geweest. Wij van Interseafish werken uitsluitend samen met leveranciers die tonijn direct na de vangst aan boord van het schip bevriezen tot -60°C om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Tonijn exporteur


Wordt Interseafish uw tonijn exporteur?

Sinds 1981 zetten wij ons in om tonijn te exporteren die voldoet aan de hoogste kwaliteitseis. Bovendien is partnerschap een belangrijk onderdeel hiervan. Alleen door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers is het voor ons mogelijk deze producten te leveren. Bent u op zoek naar een betrouwbare tonijn exporteur? Neem dan gerust contact met ons op.