Tonijn import

Al ruim decennia zijn wij gespecialiseerd in Super Frozen tonijn import. Bij Interseafish doen wij er alles aan om de hoogste kwaliteit tonijn aan te bieden voor de beste prijs. Dit doen wij door gebruik te maken van de -60ºC vriesmethode: ook wel de Super Frozen vriesmethode genoemd.

In Japan is het standaard om alleen tonijn rauw te eten die op -60°C bevroren is geweest. Deze methode zorgt ervoor dat de vis na het ontdooien verser dan vers smaakt. Bovendien is het in de Europese Unie wettelijk verplicht dat tonijn eerst bevroren moet zijn geweest voordat die rauw geconsumeerd wordt. Dit om eventuele aanwezige parasieten te doden. Rauwe (verse) tonijn die niet ingevroren is geweest, kan namelijk levende parasieten bevatten en deze vorm van tonijn import brengt dus gezondheidsrisico's met zich mee. 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Als leverancier van Sashimi kwaliteit tonijn, die gebruik wordt voor rauwe consumptie, is het enorm belangrijk om het product veilig te stellen en de kwaliteit te waarborgen. Vandaar dat wij bewust de keuze hebben gemaakt om alleen gebruik te maken van een Super Frozen Sashimi kwaliteit tonijn, die 100% natuurlijk, veilig en onbehandeld is. Interesse of vragen over onze tonijn import? Neem dan contact op en wij reageren zo snel mogelijk.

Bekijk onze productenTonijn export

Duurzaamheid bij tonijn import

Bij Interseafish geloven wij in duurzaam ondernemen. Bij onze tonijn import doen wij er daarom alles aan om dit zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Door samen te werken in de visindustrie bereiken wij de beste resultaten. Zo hebben we door onze wens naar verduurzaming, in samenwerking met klanten en producenten, kunnen bereiken dat we nu ook onze topkwaliteit tonijn MSC gecertificeerd kunnen leveren. 

Duurzaamheid bij tonijn import betekent in onze ogen niet enkel de techniek van de visvangst inrichten, maar ook het behoud van natuurlijke ecosystemen, het veiligstellen van vis en de effecten op de omgeving. Geïnteresseerd in ons aanbod? Neem contact met ons op. 

Neem contact met ons op