Tonijn voor sushi

Bent u op zoek naar tonijn voor sushi? Wij hanteren een uitzonderlijk hoge kwaliteitsstandaard voor al onze -60ºC Super Frozen Sashimi kwaliteit tonijn. Ontdek hoe we bij Interseafish onze tonijn voor sushi optimaal conserveren of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen


Topkwaliteit tonijn voor sushi

Bij de bereiding van sushi is de kwaliteit van tonijn enorm belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken wij bij Interseafish uitsluitend met op -60ºC ingevroren tonijn voor sushi. Bij deze methode wordt de tonijn binnen een uur na vangst aan boord van het schip ingevroren op een temperatuur van -60ºC.

Op een temperatuur van -60ºC stopt de bacteriële ontwikkeling in zijn geheel. Daarbij beheersen we de volledige transportketen op -60ºC en slaan we de tonijn op in onze eigen 400 ton grote -60ºC coldstore. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de tonijn voor sushi zijn verse en 100% natuurlijke staat behoudt met een prachtige rode kleur. Dit zonder gebruik te maken van E-nummers of andere toevoegingen.


Lees meer over de kwaliteit van onze tonijn voor sushitonijn voor sushi

Sashimi kwaliteit van Interseafish' tonijn voor sushi

Wist u dat het in Europa zelfs verplicht is om tonijn voor sushi in te vriezen voordat deze rauw geconsumeerd wordt? Zo worden eventuele aanwezige parasieten gedood. Deze manier van conserveren wordt sashimi kwaliteit genoemd. Deze Super Frozen -60ºC vriesmethode is dé standaard in het land van de sushi: Japan!

Ook bij Interseafish hanteren we deze succesvolle methode om onze tonijn voor sushi optimaal te conserveren. Daarom kiezen veel mensen voor de Super Frozen Sashimi kwaliteit tonijn van Interseafish. Zo zijn onze klanten ervan verzekerd dat ze een 100% natuurlijk, smaakvol en veilig gerecht kunnen serveren.

Heeft u interesse in onze hoogwaardige tonijn voor sushi? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod, neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.