Schelpdieren leverancier

Wij van Interseafish zijn een schelpdieren leverancier die producten levert door geheel Europa. Sinds 1981 zetten wij ons iedere dag in om de kwaliteit van onze schelpdieren zo hoog mogelijk te houden. Voor ons is de kwaliteit geen doel, maar een voorwaarde op zich. Wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Neem contact met ons op


Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Welke schelpdieren leveren wij?

Als schelpdieren leverancier leveren wij diverse producten aan onze klanten in Europa. Hieronder is een greep te vinden uit ons assortiment.

Al onze producten worden diepgevroren geleverd. Bovendien zijn onze producten in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een product die niet in ons assortiment verkrijgbaar is? Dan gaan we graag met u in overleg om alsnog de producten te leveren die u wenst. Dit kunnen we echter alleen doen als de kwaliteit van schelpdieren gegarandeerd kunnen worden die u van ons gewend bent.

Ons volledige assortiment


Hoe behouden we de kwaliteit van onze schelpdieren?

Voor ons is het leveren van kwalitatief hoge schelpdieren een bestaansrecht. Ons netwerk van vissers, leveranciers, logistieke partners en verwerkers is optimaal op elkaar afgestemd om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen. Schelpdieren zijn net als alle andere vissoorten van de hoogste kwaliteit wanneer ze net gevangen zijn. Daarom is het logistieke proces zo belangrijk. Bovendien wordt er niks toegevoegd aan onze producten en onze schelpdieren worden op de meest natuurlijke wijze gekweekt of gevangen en verwerkt. Dat is wel iets wat u mag verwachten van een gerenommeerde schelpdieren leverancier.

Niet alleen de kwaliteit van onze producten zijn belangrijk, maar ook de duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij onze organisatie. Zo zijn wij MSC gecertificeerd. 

Schelpdieren leverancier

Op zoek naar een schelpdieren leverancier?

Bent u op zoek naar een betrouwbare schelpdieren leverancier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten of diensten. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.