Visleverancier

Interseafish is een visleverancier met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Al onze vissoorten worden op een duurzame manier gevangen en geconserveerd, voor een optimale smaak. Van sushi vis tot verschillende soorten krabben en van Sashimi kwaliteit tonijn tot gepaneerde garnalen: u vindt het allemaal bij visleverancier Interseafish!

Vraag een offerte aan

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accepteer onderaan de pagina de cookies, om de content te bekijken.Het assortiment van visleverancier Interseafish

De lekkerste soorten bevroren vis, schelp-, schaal- en weekdieren, die vindt u bij visleverancier Interseafish! Ons uitgebreide assortiment biedt naast populaire vissoorten zoals zalm en Super Frozen tonijn ook meer uitzonderlijke producten zoals Chum Ikura Keta nr. 1, inktvis en verschillende soorten krabben. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

Om vismaaltijden de finishing touch te geven, vindt u bij ons ook aanvullende producten zoals WakameTamagoyaki en Gyeran Mari . De perfecte topping of side salad voor een culinair visgerecht. Benieuwd naar al onze producten als visleverancier? Bekijk dan ons assortiment.

Bekijk ons assortiment

Visleverancier met focus op kwaliteit een duurzaamheid

Als visleverancier vinden wij het belangrijk dat zowel de kwaliteit als de smaak van onze visproducten zo goed mogelijk gewaarborgd blijft. Een optimaal op elkaar afgestemd netwerkvan vissers, leveranciers en logistieke partners werkt nauw samen om dit mogelijk te maken.

visleverancier

Daarnaast kiezen wij er als visleverancier voor om alleen samen te werken met partners die vis op een duurzame manier vangen, zodat wij nog lang kunnen genieten van alle smakelijke schatten die de zee te bieden heeft. Om die reden zijn we ASC- en MSC-gecertificeerd en Friend Of The SeaKiest u voor Interseafish, dan kiest u voor de hoogste kwaliteit, voor de scherpste prijs.

Neem contact op met visleverancier Interseafish

Kunnen we u ook voorzien van vis van excellente kwaliteit? Vul het contactformulier in voor meer informatie of vraag direct een offerte aan bij visleverancier Interseafish.

Neem contact met ons op