Sushi vis leverancier

Bent u op zoek naar een betrouwbare sushi vis leverancier? Dan is Interseafish de partner voor u! Sinds 1981 zijn wij elke dag op zoek is naar de beste vis, schaal- en schelpdieren en leveren we onze hoogwaardige producten door heel Europa.

Dankzij onze samenwerking met duurzame partners over de gehele wereld en onze continue investering in onze kennis, kunnen we u altijd de beste kwaliteit garanderen. Bent u benieuwd naar onze sushi vis producten? Bekijk onze productpagina of vraag direct een offerte aan.

Offere aanvragen


Sushi vis leverancier


De beste kwaliteit sushi vis van Interseafish

Als sushi vis leverancier hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Zo wordt al onze sushi vis op een zo duurzaam mogelijke wijze gevangen. We zetten ons dagelijks in om de vissoorten die wij leveren veilig te stellen voor toekomstige generaties, zodat zij ook kunnen genieten van de lekkerste vis. Vanwege ons oogpunt op duurzaamheid zijn we ASC- en MSC-gecertificeerd en Friend Of The Sea.

Interseafish hanteert de hoogste kwaliteitsstandaard voor al onze visproducten. En dat proeft u! Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment als sushi vis leverancier:

Naast sushi vis leveren we ook verschillende andere Japanse en Koreaanse producten, zoals Wakame, Tamagoyaki en Gyeran Mari. Bekijk onze productpagina voor ons volledige assortiment.

Bekijk onze producten

Sushi vis leverancier

 

Neem contact op met sushi vis leverancier Interseafish

Sinds 1981 is Interseafish op zoek naar de smakelijkste schatten van de zee. Hierbij staan twee belangrijke thema’s centraal: kwaliteit en partnerschap. Onze leveranciers zorgen ervoor dat wij een enorme diversiteit aan vis, zeevruchten en schaal- en schelpdieren kunnen leveren aan onze klanten. En dat geldt ook voor onze sushi vis producten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als sushi vis leverancier? Vul dan het contactformulier in of vraag direct een offerte aan!

Neem contact met ons op