Op de hoogte blijven van trends, ontwikkelingen en nieuws rondom Interseafish? Houd ons nieuwsoverzicht dan in de gaten.
20 april 2022
De eerste Seafood Expo Global in Barcelona.
Na een pauze van 3 jaar gaat de Seafood Expo Global (SEG) eindelijk weer van start. De editie van dit jaar is alweer de 27e editie van de seafood expositie....
Sinds 1981 levert interseafish al Premium Seafood, oprichter Jan schot was dan ook heel trots dat hij na 40 jaar, het bestaan van een gezonde en bloeiende...
Interseafish's Jeroen van Galen has been interviewed by Friends Of the Sea about Sustainability. Interseafish has paid a lot of attention to sustainable...
In de uitgave van het VisserijNieuws van 3 mei 2019, bijlage Nr. 18, stond dit jaar een artikel over Interseafish B.V. In dit artikel leest u meer over...
Nog steeds veel bijgekleurde tonijn met vele gezondheidsrisico’s
Tot op heden worden er nog steeds verschillende bijkleuringstechnieken gebruikt om tonijn die niet geschikt is om rauw te eten roder te maken en deze...
Sinds vorig jaar is het heel lastig om aan genoeg Soft Shell Crabs te komen. Dat komt doordat de Soft Shell Crab erg gevoelig is voor weercondities,...
Vanaf de oprichting van de seafood show in Brussel, is Interseafish standhouder in hal 6, stand 1345. Omdat het bedrijf inmiddels een nieuw logo, een...
Onze Sashimi-kwaliteit Zeebaars & Zeebrasem beloond met Friend Of the Sea certificering
Er zijn veel varianten van Zeebaars en Zeebrasem in de omloop, maar slechts weinig leveranciers kunnen hiervan echte Sashimi-kwaliteit leveren. Na een...