Nieuws

Op de hoogte blijven van trends, ontwikkelingen en nieuws rondom Interseafish? Houd ons nieuwsoverzicht dan in de gaten. 

19 juli 2022
De duurzame omschakeling van vers naar (super) bevroren

In Japan weet men al lang dat -60°C super bevroren tonijn de beste optie is en de hoogste kwaliteit heeft voor rauwe consumptie van sushi. Het is...

Lees artikel
19 juli 2022
Nieuwe sushi ebi leveringen eind juli

Sinds het begin van de coronacrisis is het erg moeilijk om alle hoeveelheden sushi ebi te ontvangen die we gebruiken voor onze verwerkers, groothandels...

Lees artikel
19 juli 2022
De ware betekenis van sashimi kwaliteit vis

De kwaliteit en versheid van de rauwe vis die wordt gebruikt voor de bereiding van sushi of sashimi is erg belangrijk. Sashimi-gesorteerde vis is eigenlijk...

Lees artikel
19 juli 2022
Soft Shell Krab recept

Bereidingstijd 30 minuten (ontdooitijd niet inbegrepen) 6 porties372 kcal / portie Ingrediënten:- 1kg hele jumbo soft-shell krabben (12 stuks)-...

Lees artikel
20 april 2022
Actuele grondstof- en prijsontwikkelingen

De grondstofprijzen stijgen al geruime tijd en de grondstofprijzen in de visindustrie zijn helaas geen uitzondering. Bijna alle producten zijn in prijs...

Lees artikel
20 april 2022
Nieuwe Soft Shell Crab Aankomsten!

In mei en juni verwachten we eindelijk nieuwe leveringen van onze Soft Shell Crab. Door Covid-19 veroorzaakte personeelsuitdagingen, een slecht aanbod...

Lees artikel
20 april 2022
De eerste Seafood Expo Global in Barcelona.

Na een pauze van 3 jaar gaat de Seafood Expo Global (SEG) eindelijk weer van start. De editie van dit jaar is alweer de 27e editie van de seafood expositie....

Lees artikel
20 april 2022
Spisula recept

Ter inspiratie hebben we een heerlijk recept voor u uitgewerkt. Zodat u deze verrukkelijke zeevruchten zelf kunt bereiden.   Bereidingstijd ...

Lees artikel
15 december 2021
Adapted opening hours during the holidays

Lees artikel
10 november 2021
De officiële opening van onze nieuwe -60°C coldstore.

  Na maanden van hard werk en voorbereiding was het dan eindelijk zover! Op woensdag 10 november 2021 hebben we officieel onze nieuwe -60°C...

Lees artikel
27 april 2021
Interseafish 40 jaar!

Sinds 1981 levert interseafish al Premium Seafood, oprichter Jan schot was dan ook heel trots dat hij na 40 jaar, het bestaan van een gezonde en bloeiende...

Lees artikel
30 mei 2020
Friends Of The Sea Sustainability Interview.

Interseafish's Jeroen van Galen has been interviewed by Friends Of the Sea about Sustainability. Interseafish has paid a lot of attention to sustainable...

Lees artikel