Sinds het begin van de coronacrisis is het erg moeilijk om alle hoeveelheden sushi ebi te ontvangen die we gebruiken voor onze verwerkers, groothandels...
De kwaliteit en versheid van de rauwe vis die wordt gebruikt voor de bereiding van sushi of sashimi is erg belangrijk. Sashimi-gesorteerde vis is eigenlijk...
De grondstofprijzen stijgen al geruime tijd en de grondstofprijzen in de visindustrie zijn helaas geen uitzondering. Bijna alle producten zijn in prijs...
In mei en juni verwachten we eindelijk nieuwe leveringen van onze Soft Shell Crab. Door Covid-19 veroorzaakte personeelsuitdagingen, een slecht aanbod...
Na een pauze van 3 jaar gaat de Seafood Expo Global (SEG) eindelijk weer van start. De editie van dit jaar is alweer de 27e editie van de seafood expositie....
Sinds 1981 levert interseafish al Premium Seafood, oprichter Jan schot was dan ook heel trots dat hij na 40 jaar, het bestaan van een gezonde en bloeiende...
Interseafish's Jeroen van Galen has been interviewed by Friends Of the Sea about Sustainability. Interseafish has paid a lot of attention to sustainable...