Nieuws

Op de hoogte blijven van trends, ontwikkelingen en nieuws rondom Interseafish? Houd ons nieuwsoverzicht dan in de gaten. 

23 januari 2023
Interseafish: Behalen van een FSSC-22000 certificering

Sinds enkele jaren hebben we een certificering voor ons kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsysteem overwogen.  Na grondig onderzoek van...

Lees artikel
23 januari 2023
Pre-rigor mortis vis voor hoge kwaliteit sashimi

Het is geen verrassing dat het uiterst belangrijk is om zeer verse vis te gebruiken voor sushi of sashimi of een andere rauwe visconsumptie.  Als...

Lees artikel
23 januari 2023
Het Whitebait seizoen gaat eindelijk van start

Na maanden wachten komt het whitebait seizoen eindelijk langzaam op gang en krijgen we binnenkort de eerste leveringen! In oktober 2022 hadden we te...

Lees artikel
23 januari 2023
Whitebait met dille mayonaise recept

Bereidingstijd 15 minuten 6 porties 300 kcal/portie Ingrediënten: -          1 lb / 454g whitebait-         ...

Lees artikel
20 december 2022
Fijne Kerstdagen & een gelukkig nieuw jaar!

Mogen deze feestdagen het huidige jaar met een vrolijke noot afsluiten en plaats maken voor een fris en helder nieuw jaar! Prettige kerstdagen en een...

Lees artikel
21 oktober 2022
Onze hoge kwaliteit Nobashi

Interseafish was een van de eerste bedrijven die Nobashi in Europa introduceerde en is door het grote succes nooit meer uit ons assortiment verdwenen....

Lees artikel
21 oktober 2022
De marktsituatie van koning & sneeuw krab

Enkele van 's werelds belangrijkste soorten koning en sneeuwkrabvisserijen zullen voor het tweede seizoen gesloten zijn, waaronder Alaska's Bristol...

Lees artikel
21 oktober 2022
Tonijntartaar met wakame en wasabi mayonaise recept

  Bereidingstijd 30 minuten  4 porties 323 kcal/portie  Ingrediënten:-         ...

Lees artikel
19 juli 2022
De duurzame omschakeling van vers naar (super) bevroren

In Japan weet men al lang dat -60°C super bevroren tonijn de beste optie is en de hoogste kwaliteit heeft voor rauwe consumptie van sushi. Het is...

Lees artikel
19 juli 2022
Nieuwe sushi ebi leveringen eind juli

Sinds het begin van de coronacrisis is het erg moeilijk om alle hoeveelheden sushi ebi te ontvangen die we gebruiken voor onze verwerkers, groothandels...

Lees artikel
19 juli 2022
De ware betekenis van sashimi kwaliteit vis

De kwaliteit en versheid van de rauwe vis die wordt gebruikt voor de bereiding van sushi of sashimi is erg belangrijk. Sashimi-gesorteerde vis is eigenlijk...

Lees artikel
19 juli 2022
Soft Shell Krab recept

Bereidingstijd 30 minuten (ontdooitijd niet inbegrepen) 6 porties372 kcal / portie Ingrediënten:- 1kg hele jumbo soft-shell krabben (12 stuks)-...

Lees artikel