Nieuws

Op de hoogte blijven van trends, ontwikkelingen en nieuws rondom Interseafish? Houd ons nieuwsoverzicht dan in de gaten. 

20 april 2022
Actuele grondstof- en prijsontwikkelingen

De grondstofprijzen stijgen al geruime tijd en de grondstofprijzen in de visindustrie zijn helaas geen uitzondering. Bijna alle producten zijn in prijs...

Lees artikel
20 april 2022
Nieuwe Soft Shell Crab Aankomsten!

In mei en juni verwachten we eindelijk nieuwe leveringen van onze Soft Shell Crab. Door Covid-19 veroorzaakte personeelsuitdagingen, een slecht aanbod...

Lees artikel
20 april 2022
De eerste Seafood Expo Global in Barcelona.

Na een pauze van 3 jaar gaat de Seafood Expo Global (SEG) eindelijk weer van start. De editie van dit jaar is alweer de 27e editie van de seafood expositie....

Lees artikel
20 april 2022
Spisula recept

Ter inspiratie hebben we een heerlijk recept voor u uitgewerkt. Zodat u deze verrukkelijke zeevruchten zelf kunt bereiden.   Bereidingstijd ...

Lees artikel
15 december 2021
Adapted opening hours during the holidays

Lees artikel
10 november 2021
De officiële opening van onze nieuwe -60°C coldstore.

  Na maanden van hard werk en voorbereiding was het dan eindelijk zover! Op woensdag 10 november 2021 hebben we officieel onze nieuwe -60°C...

Lees artikel
27 april 2021
Interseafish 40 jaar!

Sinds 1981 levert interseafish al Premium Seafood, oprichter Jan schot was dan ook heel trots dat hij na 40 jaar, het bestaan van een gezonde en bloeiende...

Lees artikel
30 mei 2020
Friends Of The Sea Sustainability Interview.

Interseafish's Jeroen van Galen has been interviewed by Friends Of the Sea about Sustainability. Interseafish has paid a lot of attention to sustainable...

Lees artikel
22 mei 2019
Interseafish B.V. in het VisserijNieuws!

In de uitgave van het VisserijNieuws van 3 mei 2019, bijlage Nr. 18, stond dit jaar een artikel over Interseafish B.V. In dit artikel leest u meer over...

Lees artikel
22 mei 2019
Nog steeds veel bijgekleurde tonijn met vele gezondheidsrisico’s

Tot op heden worden er nog steeds verschillende bijkleuringstechnieken gebruikt om tonijn die niet geschikt is om rauw te eten roder te maken en deze...

Lees artikel
22 mei 2019
De huidige situatie omtrent de Soft Shell Crab

Sinds vorig jaar is het heel lastig om aan genoeg Soft Shell Crabs te komen. Dat komt doordat de Soft Shell Crab erg gevoelig is voor weercondities,...

Lees artikel
10 mei 2019
De Seafood Expo Global 2019 in Brussel

Vanaf het begin zijn wij als Interseafish B.V. aanwezig geweest op Seafood Expo Global als exposant, maar dit jaar was extra speciaal. Nadat...

Lees artikel